Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Qershor 2009

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_qershor_09.jpg1. Hyrje e Revistës Ushtarake “Urimet më të mira për antarësimin në NATO”, Bordi i Revistës Ushtarake 5.
2. Mesazh promocional i punës kërkimore në interes të mbështetjes së prioriteteve të transformimit të Forcave të Armatosura Kolonel Sandër Lleshi Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes.
3. Platforma e Revistës Ushtarake – 2009, Redaksia e Revistës Ushtarake-Qendra e Analizave të Mbrojtjes 17.
4. Historia e Ballkanit – reflektim i gjeopolitikës së rajonit tonë, Dr. Ferdinand Xhaferri

Revista Ushtarake në pdf