Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Shtator 2009

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_shtator_09.jpg1. Rubrika e I-rë. Punime kërkimore të Konferencës Shkencore “Institucionet e Trajnimit dhe Arsimimit të FA – Vizioni i zhvillimit të tyre 2015”
2. Rubrika e II-të. Siguria dhe Strategjia
3. Rubrika e III-të. Arsimimi dhe Stërvitja
4. Rubrika e IV-t. Historia Ushtarake


Revista Ushtarake në pdf