Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Dhjetor 2009

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_dhjetor_09.jpg1. Rubrika e I-rë. “Nga siguria kombëtare tek siguria kolektive?” Të flasim për detyrimet dhe sfidat e vendit dhe të FA pasanëtarësimit në NATO deri në vitin 2015”
2. Rubrika e II-të. Një Koncept i ri Strategjik i NATO
3. Rubrika e III-të. Mendimi i ekspertit


 


Revista Ushtarake në pdf