Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Mars 2010

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_mars_10.jpg1. Rubrika e I-rë. Koncepti i ri Strategjik i NATO, qëndrimet e Shqipërisë dhe Forcave të Armatosura.
2. Rubrika e II-të. Konferenca e Zhvillimit të Personelit në Forcat e Armatosura.
3. Rubrika e III-të. Këndi i Analistit
.

 


Revista Ushtarake në pdf