Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Qershor 2010

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_qershor_10.jpg1. Rubrika e I-rë. Punimet kërkimore të Konferencës Shkencore “Planifikimi dhe Menaxhimi i Emergjencave Civile në Republikën e Shqipërisë dhe roli i Forcave të Armatosura”.
2. Rubrika e II-të. Kontribute në interes të “Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë” dhe “Strategjisë Ushtarake Republikës së Shqipërisë”.
3. Rubrika e III-të. Këndi i Analistit.

 

Revista Ushtarake në pdf