You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Kuvendi" të Zall-Dardhës",DAYOFYEAR(20190917), DAYOFMONTH(20190917), DAYOFWEEK' at line 2 SQL=INSERT INTO modnew_Stalytics_exitpage_count(title,year_day, month_day, week_day, week, month, year,visit_date,last_update) VALUES ("Përkujtohet 63-vjetori i Ansamblit "Kuvendi" të Zall-Dardhës",DAYOFYEAR(20190917), DAYOFMONTH(20190917), DAYOFWEEK(20190917),WEEK(20190917,1), MONTH(20190917),YEAR(20190917),20190917,NOW()) Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Shtator 2010

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_shtator_10.jpg1. Rubrika e I-rë. Çështje të Sigurisë.
2. Rubrika e II-të. Analiza dhe Vlerësime.
3. Rubrika e III-të. Klasikët e mendimit ushtarak.
4. Rubrika e IV-t. Historia Ushtarake.
5. Rubrika e V-të. Mendimi ndryshe.

 


Revista Ushtarake në pdf