Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Dhjetor 2010

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_dhjetor_10.jpg1. Rubrika e I-rë. Sfidat e Forcës Profesioniste të Republikës së Shqipërisë deri në vitin 2015.
2. Rubrika e II-të. Operacionet luftarake të Forcave të Armatosura në kuadrin e NATO.
3. Rubrika e III-të. Analiza, Sinteza dhe Vlerësime.

 


Revista Ushtarake në pdf