Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Mars 2011

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_mars_11.jpg1. Rubrika e I-rë. Koncepti i Ri Strategjik i NATO - Angazhim Aktiv, Mbrojtje Moderne.
2. Rubrika e II-të. Analiza, Sinteza dhe Vlerësime.
3. Rubrika e III-të. Talentet e reja.
4. Rubrika e IV-t. Historia Ushtarake.

 


Revista Ushtarake në pdf