Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Qershor 2011

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_qershor_2011.jpg1. Rubrika e I-rë. Përshkrim për Rishikimin Strategjik  të Mbrojtjes.
2. Rubrika e II-të. Analiza dhe Vlerësime të Sigurisë dhe Mbrojtjes.
3. Rubrika e III-të. Çështje didaktike, mësimore dhe kulturore.
4. Rubrika e IV-t. Historia Ushtarake.

 


Revista Ushtarake në pdf