Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Shtator 2011

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_shtator_2011.jpgRubrika e I-rë: Rishikimi strategjik i mbrojtjes.
Rubrika e II-të: Çështje të arsimimit dhe trajnimit të FASH.
Rubrika e III-të: Analiza, sinteza dhe vlerësime të sigurisë.
Rubrika e IV-t: Studime historike.


 

Revista Ushtarake në pdf