Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.10 (2011)

mbrojtja_nr_10.jpg1. Mbi rishikimin strategjik të mbrojtjes. Flet drejtoresha së Kabinetit të MM, Znj. Donika Çapi.
2. Imami: Ne kemi ngritur standardet duke arritur lirinë.
3. Shqipëria dhe buxheti i saj për mbrojtjen, në retrospektivë.
4. Afganistan: Ndërtimi i kapaciteteve, sfida e radhës e koalicionit.

 

Revista në formatin PDF