Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.11 (2011)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr_11.jpg1. Adriatik 5: Integrimi i plotë në NATO, rruga e rajonit për stabilitet dhe paqe.
2. Eagle 3: “Kemi realizuar gjithë spektrin e operacioneve speciale".
3. Forcat e Armatosura festojnë 99-vjetorin e krijimit të tyre.
4. Roli i Forcave të Armatosura në përballimin e Emergjencave Civile.


Revista në formatin PDF