Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Qershor 2012

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_qershor_2012.jpgRubrika I-rë: Samiti i Çikagos
Rubrika e II-të: Mbrojtja e Mençur
Rubrika e III-të: Doktrina Ushtarake
Rubrika e IV-t: Konferenca Shkencore për Arsimimin
Rubrika e V-të: Analiza. Sinteza dhe Vlerësime të Sigurisë
Rubrika e VI-të: Punime historike

Revista Ushtarake në pdf