Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Dhjetor 2012

b_250_170_16777215_00___images_ru.jpgRubrika e I-rë: “100 vjet shtet shqiptar”
Rubrika e II-të: Doktrina Ushtarake e FA
Rubrika e III-të: Punime Të AFA-së
Rubrika e IV-t: Analiza, Sinteza dhe Vlerësime të Sigurisë

Revista Ushtarake në pdf