Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.2 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr2_2013.jpg1. Ministeriali: NATO 2020: Plan gjithëpërfshirës trajnimi dhe stërvitjet në fokus.
2. NATO POST-2014: NATO pas ISAF-it, duke qëndruar së bashku në mënyrë të suksesshme.
3. MSC: “Perspektiva europiane do të sigurojë një zgjidhje për rajonin”.
4. 1-vjetori: Përkujtohet rënia në detyrë e Dëshmorit të Atdheut, kapiten Vogli.

Revista në formatin pdf