Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr. 4 (2013)

mbrojtja_prill_2013.jpg

1. Kremtohet 4-vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në NATO
2. Koncepti i Ri Strategjik dhe detyrimet e Shqipërisë
3. Vjen me sukses sistemi i parë interceptor i mbrojtjes raketore europiane
4. Parimet themelore të profesionit ushtarak: një këndvështrim amerikan
5. Turqia dhe Shqipëria, vlera e tyre gjeopolitike për Eurazinë