You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Etnokoreografia" e prof. dr. Ramazan Bogdanit",DAYOFYEAR(20190921), DAYOFMONTH(2' at line 2 SQL=INSERT INTO modnew_Stalytics_exitpage_count(title,year_day, month_day, week_day, week, month, year,visit_date,last_update) VALUES ("Promovohet në QKMBM kolana e studimeve "Etnokoreografia" e prof. dr. Ramazan Bogdanit",DAYOFYEAR(20190921), DAYOFMONTH(20190921), DAYOFWEEK(20190921),WEEK(20190921,1), MONTH(20190921),YEAR(20190921),20190921,NOW()) Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Mars 2013

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_mars_2013.jpg1. Rubrika e I-rë: Vlerësime të sigurisë.
2.
Rubrika e II-të: Strategjia Ushtarake.
3.
Rubrika e III-të: Pesëvjetori i shtetit të Kosovës.
4.
Rubrika e IV-t: Mjedisi dhe FA.
5.
Rubrika e V-të: Punime historike.

 

Revista Ushtarake në pdf