Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.5 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr5_2013.jpg1. SHPFA: Kremtohet 100-vjetori i Shtabit të Përgjithshëm të FA.
2. RSM: Miratohet dokumenti i Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes.
3. SIGURIA: Arta Musaraj: Shqipëria në NATO prodhon stabilitet.
4. FORCA AJRORE: Finalja e madhe e “ushtrisë” ajrore të Shqipërisë.
5. SPECIALE: Shtatmadhoria dhe shtatmadhorët ushtarakë
shqiptarë përgjatë një shekulli.

Revista në formatin pdf