Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.6 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr6_2013.jpg1. NATO: “Demilitarizimi: i sigurt, me kosto të ulët dhe mbrojtje të mjedisit”.
2. SHP: Marrëdhëniet e mira, rruga e duhur për paqen e sigurinë rajonal.
3. Botimet: “Shën Libri” dhe problemet e tij në Forcat e Armatosura...
4. Speciale: Thellësia historike dhe rëndësia strategjike e detit Adriatik.
5. Forcat Detare: Epoka e re e Forcave Detare të Shqipërisë.
6. Forcat Speciale: Parimet më të rëndësishme të operacioneve speciale.

Revista në formatin pdf