Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Qershor 2013

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_qershor_2013.jpg1. Rubrika e I-rë: Analiza dhe vlerësime për sigurinë.
2. Rubrika e II-të: Punime nga Akademia e Forcave të Armatosura.
3. Rubrika e III-të: Studime historike.

Revista Ushtarake në pdf