Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.7 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_korrik13.jpg1. A5, fryma e duhur e bashkëpunimit rajonal
2. Stërvitja “Joint Reaction 2013”, shembull i bashkëpunimit rajonal
3. Specialët shqiptarë, stërvitje me efektivat e Marinës britanike
4. Katër vjet PUK: “kodet” e aktivitetit, progresi dhe sfidat
5. Promovohet dokumenti, Doktrina Ushtarake e FARSH
6. Mbi barazinë gjinore në Forcat e Armatosura të Shqipërisë

Revista në formatin pdf