Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Ministri i Mbrojtjes, z. Arben Imami dekoron atasheun ushtarak të Gjermanise dhe Polonisë

27 gusht 2013
 

Foto Galeri

b_230_153_16777215_00___images_galeria_2013_Gusht_27_1.jpgMinistri i Mbrojtes z. Arben Imami ka dekoruar sot atasheun ushtarak të Gjermanisë, N.kolonel, Arnold Meier dhe Atasheut Ushtarak të Polonisë Kolonel, Rafal Jarmuzek . Në ceremoninë e organizuar me këtë rast në ambientet e Ministrisë së Mbrojtjes morën pjesë, përfaqësues nga ambasada gjermane dhe  polake në Tiranë si dhe titullarë të tjerë nga Ministria e Mbrojtjes dhe Shtabi i Pergjithshëm i Forcave të Armatosura.

Dekorimi i atasheve ushtarakë të Gjermanisë dhe Polonisë u bë me rastin e përfundit të mandatit të shërbimit në vendin tonë. Atyre ju akordua medalja  “Për Shërbime të Shquara”, me motivacionin:
 
”Për kontributin e dhënë nëpërmjet punës së tyre si Atashe Ushtarakë në drejtim të forcimit të mardhënieve dhe bashkëpunimit dypalëshe në fushën e mbrojtjes midis Republikës së Shqipërisë dhe Polonisë dhe Republikës së Shqipërisë dhe Gjermanisë.