Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.9 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr9_13.jpg1. “ALBANIAN LION 2013”: Një stërvitje e përmasave të pazakonta që tregon një bashkëpunim të jashtëzakonshëm.
2. Intervista: Ambasadori Cannon: Marrëdhënie të shkëlqyera, përkushtim i njëjtë.
3. “ALBANIAN LION 2013”: Pilotët britanikë: Stërvitja “Albanian Lion 20013”, unike në botë.
4. Speciale: Luftërat Ballkanike dhe çështja kombëtare shqiptare.

Revista në formatin pdf