Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.8 (2011)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr_8.jpg1. "Oriku", Anija e re e Forcave Detare.
2. Rishikimi Strategjik i Mbrojtjes.
3. Menaxhim dhe zbatim i politikave sociale të Ministrisë së Mbrojtjes.
4. Emergjencat: Vlerësohet kontributi i shkëlqyer i Forcave të Armatosura.


Revista në formatin PDF