Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Përurohet ura “Bejli” në komunën Vig-Mnelë

5 shkurt 2013

Foto Galeri

Lexoni më shumë...Sot në mesditë, në komunën Vig-Mnelë të qarkut të Shkodrës u zhvillua një ceremoni e veçantë me rastin e përurimit të urës “Bejli” mbi lumin Gjadër. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm: zëvendësministri i Mbrojtjes, z. Ekrem Spahiu, shefi i Shtabit të Përgjithshëm i FA, gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi, prefektja e qarkut të Shkodrës, znj. Voltana Ademi, kryetari i qarkut të Shkodrës, Maxhid Cungu, komandanti i Brigadës së Mbështetjes Rajonale (BrMR), gjeneral brigade Abaz Lleshi, si dhe mjaft banorë dhe nxënës shkolle të kësaj zone. Fjalën e hapjes e mbajti kryetari i komunës Vig-Mnelë, z. Pjetër Lleshi.

Lexoni më shumë...